Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copac fotovoltaic ploiești
Categorie: Administraţie
  • În parcul din zona Casei Sindicatelor din Ploiești a apărut o piesă inedită de mobilier urban.
  • Copacul fotovoltaic este primul element de acest fel instalat în municipiu, iar municipalitatea vrea să testeze dacă acest tip de element va avea succes.

“Municipiul Ploiești are un nou spațiu modern de relaxare - Copacul fotovoltaic! Proiectul, implementat de municipalitatea ploieșteană printr-o sponsorizare, este o premieră în orașul nostru, copacul fotovoltaic valorificând energia solară și aducând Centrului Civic o notă de inovare și un design smart, futurist și prietenos”, au transmis reprezentanții municipalității. 

Comunicatul administrației locale menționează că arborele solar deține un sistem propriu de iluminat cu LED și oferă posibilitatea de a utiliza energia electrică fotovoltaică generată de către acesta pentru încărcarea, fără niciun cost, a telefoanelor mobile.

Loc de odihnă, umbrar, corp de iluminat și sursă de energie electrică

“Copacul fotovoltaic este realizat dintr-un cadru metalic central și 6 ramuri, elemente metalice care sunt conectate cu baza copacului, unde sunt realizate 6 băncuțe și etajere aferente, divizate pe circumferința acestei structuri. În dreptul fiecărei bănci și etajere, care oferă suport pentru așezarea diverselor aparate electronice (smartphone), copacul fotovoltaic este prevăzut cu prize de încărcare speciale.

Pe ramurile arborelui fotovoltaic sunt amplasate 6 frunze cu dimensiuni de 3 m lungime și 1,8 m lățime, realizate din plăci PVC cu grosimea de 18 mm. Frunzele copacului sunt prevăzute cu surse de iluminat cu LED, care luminează prin fantele cu care sunt prevăzute acestea, astfel încât să creeze un ambient plăcut pe timpul nopții.   

Sistemul de iluminat dispune de un senzor crepuscular, care aprinde sursele de lumină doar la apariția întunericului, astfel încât să se economisească energia electrică în perioada zilei. Toate componentele electrice sunt rezistente în mediul exterior, copacul fotovoltaic respectând cerințele tehnice de calitate existente.

Noua instalație este prevăzută la partea superioară cu un sistem de încărcare fotovoltaic de 200W și un acumulator cu gel de 100A. Panourile fotovoltaice sunt montate pe suporți speciali care permit orientarea acestora pentru o încărcare rapida și eficientă. Sistemul este calculat astfel încât sa confere o putere suficientă pentru a susține toți consumatorii” sunt detaliile tehnice menționate în comunicatul Primăriei Ploiești.

Copacul fotovoltaic este amplasat pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor și, potrivit autorităților locale, urmează ca și alte astfel de piese de mobilier urban să fie montate în municipiu.

VEZI ȘI: Un nou drum de legătură între vestul și nordul municipiului Ploiești. A fost semnat contractul de proiectare și execuție

 

Back To Top