Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

canalizare pasaj poiana campina
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova a aprobat asocieri cu localitățile Florești și Poiana Câmpina, pentru realizarea unor lucrări urgente.
  • Un buget de 500.000 de lei a fost alocat pentru rezolvarea problemelor în zona pasajului de sub calea ferată, de la Poiana Câmpina, care se inundă frecvent în urma ploilor torențiale.
  • Cu aceeași sumă vor fi sprijinite autoritățile din Florești, pentru realizarea unei canalizări menajere dotate cu stație de clorinare și de pompare, la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Lucrările de la Poiana Câmpina vizează zona pasajului de sub calea ferată, inundat în repetate rânduri, din cauza ploilor torențiale și presupune modernizarea rețelei de canalizare pluvială din intravilanul comunei Poiana Câmpina, între linia CF București – Brașov și strada Pietriș, pe o lungime de aproximativ 290 m. “Investiția care face obiectul proiectului de hotărâre este de interes public atât pentru comuna Poiana Câmpina cât și pentru județul Prahova. În zona subtraversării liniei CF București – Brașov din localitatea Poiana Câmpina, la intersecția străzilor Pietriș, DJ 100E și DJ 101 P, la ploile de intensitate medie și ridicată se inundă pasajul pe sub calea ferată, având drept consecință întreruperea traficului și a accesului pietonal. Obiectivul principal al acestei lucrări are ca scop asigurarea desfășurării traficului rutier și pietonal în condiții de siguranță, prin realizarea unei rețele suplimentare de canalizare pluvială și reabilitarea gurii de preluare a apelor din intersecție”, explică referatul atașat hotărârii CJ care a aprobat asocierea cu Poiana Câmpina, în scopul alocării unui sprijin financiar de 500.000 de lei, pentru realizarea lucrării.

VEZI ȘI: Microstația de epurare, soluția preferată pentru canalizarea din Mitică Apostol

Aceeași sumă a fost alocată și pentru obiectivul “Execuție și proiectare canalizare menajeră dotată cu stație de clorinare și de pompare la Spitalul de Pneumoftiziologie Florești”, de asemenea în baza nei asocieri. În acest caz, documentația atașată hotărârii CJ arată că unitatea sanitară “dispune de o stație de tratare a apelor uzate provenite din spital dotată cu treaptă de filtrare mecanică și dezinfecție efectuată empiric. Încăperea stației de tratare/clorinare este nefuncțională, fiind într-o stare avansată de degradare. În incinta unității există mai multe cămine de canalizare în marea lor majoritate colmatate. În urma inspecției sanitare efectuate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, au fost dispuse măsuri și recomandări cu privire la neconformitățile constatate la rețeaua de canalizare menajeră existentă. De aceea este necesar și nu poate fi amânat să se realizeze urgent această investiție, limitând astfel disconfortul și buna funcționare a acestui spital, care tratează peste 82% din totalul afecțiunilor pulmonare din județ”.

Foto: campinatv.ro

Back To Top