Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

modernizare DJ720
Categorie: Administraţie
  • Contractul de execuție pentru modernizarea DJ720 a fost semnat de conducerea CJ Prahova.
  • Tronsonul între DN1 și limita cu județul Dâmbovița, care trece prin Florești și Filipeștii de Pădure, va beneficia de lucrări de peste 85.000.000 de lei, printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020.

Proiectul privind modernizarea şi reabilitarea DJ720 (limita judeţului Dâmboviţa- Diţeşti – Filipeştii de Pădure – Călineşti – DN1) are un termen de realizare de 18 luni.

iulian dumitrescu dj720“Am reușit să atragem fonduri europene pentru modernizarea Drumului Judeţean 720, pe raza localităţilor Floreşti şi Filipeştii de Pădure, până la ieşirea spre Dâmboviţa. Îmbunătățirea infrastructurii rutiere va aduce dezvoltare economică și creșterea calității vieții prahovenilor”, a declarant președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

Conducerea Consiliului Județean subliniază că “impactul pe care proiectul îl va avea în zona din vestul județului Prahova este semnificativ, având în vedere sectoarele economice vizate de acesta. Astfel, reabilitarea și modernizarea sectorului de drum precizat au în vedere, în primul rând, conectivitatea cu rețeaua TEN-T prin intermediul drumului european E 60 (DN 1). Pe de altă parte, se va îmbunătăți conexiunea cu restul Prahovei, cu celelalte județe din Regiunea Sud-Muntenia, precum și cu celelalte regiuni ale țării în privința industriei petroliere, alimentare, chimice, materialelor de construcții și a economiei, în general”.

Modernizarea şi reabilitarea drumului judeţean DJ720 – detalii tehnice

“Necesitatea realizării investiției este dată de starea tehnică necorespunzătore a infrastructurii rutiere, în special a podurilor de pe tronsonul de drum respectiv. Acestea, aflate la la Filipeştii de Pădure peste râul Roşioara (km 20+070,50) şi la Floreşti peste râul Proviţa (km 24+366) şi peste râul Prahova (km 27+266,60), precum şi pasajul de cale ferată la km 29,314 (km CF 81 + 930), aflat tot în localitatea Floreşti, vor fi modernizate sau refăcute integral, după caz.

VEZI ȘI: Prahova ocupă primul loc în regiune, cu cele mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri europene

Conform indicatorilor tehnici aprobaţi, drumul va fi prevăzut cu trotuare, staţii pentru transportul public şi alveole construite/modernizate, parapete de protecţie, indicatoare rutiere pe consolă alimentate cu celule fotovoltaice, benzi rezonatoare, parcări. Pe partea de scurgere a apelor, vor fi realizate/amenajate rigole, șanţuri, podeţe, guri de scurgere”, au explicat, luni, reprezentanții CJ Prahova.

Vezi AICI imagini de pe traseul care va fi reabilitat și modernizat.

Lucrările sunt realizate de către Asocierea de firme SC CONI SRL (lider de asociere) – HYDROSTROY AD (asociat). Valoarea proiectului este de 85.394.936,73 lei (inclusiv TVA), dintre care CJ Prahova va acoperi cheltuielile neeligibile.

 

Back To Top