Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prahova in actiune situația la zi a bugetului
Categorie: Administraţie
  • Consilierul local Alexandru Ștefan îi solicită primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, să prezinte o analiză la zi a bugetului municipiului.
  • De asemenea, consilierul a făcut un apel la “încetarea tensiunilor dintre primar și Consiliul Local”.

“Îi solicit domnului primar să prezinte public situația la zi a bugetului Ploieștiului. Trebuie să știm dacă există o cerere a fostului operator de termie și dacă există un dialog, trebuie să știm care este planul Primăriei pentru a asigura subvenția la gigacalorie.

De asemenea, sunt multe credite în derulare și, din discuții informale, am aflat că există pericolul ca în luna septembrie să nu mai putem plăti.

VEZI ȘI: EXCLUSIV În pragul incapacității de plată, Primăria Ploiești cere 54 de milioane de euro ajutor de la Guvern (SURSE)

Administrația e ocupată cu scandaluri, când cu presa, când cu CL, când cu CJ și, mai nou, cu anumiți parlamentari. Facem un apel la încetarea tensiunilor din primar și Consiliul Local”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, consilierul local Alexandru Ștefan.

VEZI ȘI: George Botez: „Majorarea tarifului la gigacalorie, un Cernobîl al bugetului local”

 

Back To Top