Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezinsecție ploiești
Categorie: Administraţie
  • O nouă serie de intervenții pentru dezinsecție este programată, la Ploiești, începând cu 14 iulie.
  • Lucrările vor fi efectuate de operatorul Coral Impex.
  • Intervențiile vizează combaterea țânțarilor.

Acțiunile pentru dezinsecție vor fi efectuate, pe domeniul public, în perioada 14 – 26 iulie 2022.

“Operatorul S.C. Coral Impex S.R.L. va efectua următoarele servicii:

- dezinsecție combatere țânțari, în spațiile verzi, parcuri, aparținând domeniului public și privat, în intervalul orar 05.00 – 11.00;

- dezinsecție combatere țânțari, în spațiile deschise ale domeniului public, precum și spațiile deschise aparținând persoanelor fizice și juridice, de pe aliniamentele stradale, în intervalul orar 22.00-04.00;

Produsele care vor fi utilizate în contextul acestor activități sunt:

-              Cymina Plus, având substanța activă cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;

-              Vectobac WG, având substanța activă bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;

-              Detral Super, având substanța activă deltamethrin, esbiothrin, folosit pentru combaterea insectelor;

-              Biopren 50 LML, având substanța activă s-metopren, folosit pentru combaterea larvelor”, a informat Primăria Ploiești.

Suplimentar, pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al administrației publice locale.

Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar – umană de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupele Xn (gr. III) și Xi (gr. IV) de toxicitate.

Dezinsecția  se va realiza cu utilaje portabile și autopurtate, cu personalul calificat în funcția de agent D.D.D., în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat, au subliniat autoritățile locale.

“Facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de dezinsecție va fi prelungită.

Adresăm rugămintea ca, în perioada menționată, să fie luate toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu. În caz contrar, Primăria municipiului Ploiești și S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate”, mai precizează comunicatul Primăriei Ploiești.

                                                                               

Back To Top