Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Finalul ședinței Consiliului Județean Prahova a adus în atenție temerile legate de asigurarea apei calde și a căldurii în Ploiești.
  • Consilierul județean Mihai Apostolache (Partidul Prahova în Acțiune) a solicitat public conducerii executive a ADI Temo Prahova transparență când vine vorba de serviciul de termoficare din Ploiești.

 Subiectul legat de termoficarea Ploieștiului a fost abordat, marți, la finalul ședinței Consiliului Județean Prahova. Consilierul județean Mihai Apostolache (Partidul Prahova în Acțiune) a solicitat public conducerii executive a ADI Termo Prahova să prezinte un răspuns la o serie de întrebări generate în spațiul public.

Citește și: Localitățile din Prahova cu restricții de apă potabilă. Pe listă figurează și orașele Urlați și Mizil

„Care este prețul gigacaloriei în condițiile în care hotărârea de Consiliu Local al municipiului Ploiești prin care s-a majorat acest preț a fost suspendată de instanța de Contencios? Au fost adăugate sau nu clauze contractuale noi și dacă da în baza cărui temei legal? S-a obținut licența de către noul operator? Echipamentele deschise în licitație corespund cu realitatea din teren? La aceste întrebări trebuie să răspundă conducerea acestei structuri asociative pentru că altfel dă dovadă fie de nepricepere, fie are de ascuns ceva”, a fost mesajul transmis de consilierul județen Mihai Apostolache, care a solicitat ca toate structurile asociative să prezinte, semestrial, acțiunile concrete adoptate de acestea.

La rândul său, Rareș Enescu, consilierul județean (PSD) a solicitat găsirea unei soluții ca Ploieștiul să aibă căldură și apă caldă.  „Nu cred că municipiul Ploiești își permite să rămână fără apă caldă”, a susținut Rareș Enescu.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a susținut că „serviciul de termie ține de municipiul Ploiești”.

Back To Top