Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că a fost depusă o nouă solicitare de finanțare, din fonduri europene, prin programul PNRR, de data aceasta pentru construirea unei creșe.
  • Proiectul municipalității ploieștene are o valoare totală de 4.310.717,66 euro, fără T.V.A.

Primăria Ploiești a anunțat că, prin Direcția Relații Internaționale, a fost depusă o nouă solicitare de finanțare din fonduri europene, prin programul PNRR, pentru construirea unei creșe în municipiu.

Citește și: Elevii de 10 la BAC și la Evaluarea Națională, premiați la Ploiești

Viitoarea creșă se dorește a fi construită pe strada Cosminele, nr. 11A, respectiv în zona de Vest a municipiului. Potrivit Primăriei Ploiești viitoarea creșă ar urma să aibă o capacitate de 7 grupe/70 de copii.

La Ploiești s-a constatat o nevoie acută de creșe. Cele mai recente statistici arată că, pentru anul școlar 2022- 2023, au fost depuse un număr de 767 de solicitări de înscriere la creșă pentru copii cu vârste între 1-3 ani, la care se adaugă numărul de cereri de reînscriere, în curs de completare la momentul actual. Proiectul municipalității ploieștene are o valoare totală de 4.310.717,66 euro, fără T.V.A.

Sursă foto: MDLPA- Proiect tip- creșă medie pentru maxim 7 grupe/70 copii.

Back To Top