Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apă caldă ploiești
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova a propus, miercuri după-amiază, ca Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești să preia serviciul de termoficare, prin încredințare directă, ca soluție pentru a pune capăt la criza declanșată în municipiu după oprirea furnizării apei calde.
  • În replică, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a susținut că pentru această variantă nu există bază legală.
  • Propunerea CJ a fost dezbătută aseară și de Consiliul Local Ploiești, într-o ședință informală.

Consiliul Județean Prahova a avansat propunerea privind RASP la o zi după ce ADI Termo Prahova a reziliat contractul cu Termoficare Prahova, operatorul care, luni dimineață, a oprit furnizarea de apă caldă în Ploiești.

Vezi AICI declarațiile președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

Într-un punct de vedere transmis în cursul zilei de ieri, reprezentanții societății Termoficare Prahova au explicat de ce au recurs la această măsură și au lansat un nou avertisment privind riscul existent, din punctul lor de vedere, ca la iarnă să nu poată fi asigurată încălzirea în sistem centralizat.

VEZI ȘI: Termoficare Prahova, după notificarea rezilierii: CAF2, singurul funcțional, are o capacitate de 100MWh

La scurt timp după ședința CJ Prahova, în declarațiile susținute la sediul Primăriei Ploiești, primarul Andrei Volosevici a susținut că RASP nu îndeplinește condițiile prevăzute de legislația privind serviciile publice, pentru a prelua serviciul de termoficare.

Vezi AICI declarațiile primarului municipiului Ploiești, Andrei Volosevici.

Tot aseară, Consiliul Local Ploiești s-a reunit într-o ședință informală pentru a discuta propunerea făcută cu doar câteva ore în urmă de Consiliul Județean. Nu a fost luată nicio decizie, concluzia fiind că trebuie căutată baza legală pentru această variantă.

Vezi AICI declarațiile viceprimarului municipiului Ploiești, Daniel Nicodim.

VEZI ȘI: Protest la Ploiești pentru reluarea, de urgență, a furnizării de apă caldă. Peste 1000 de ploieșteni așteptați în fața Palatului Administrativ

 

Back To Top