Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Uniunea Asociațiilor de Proprietari (UAP) Prahova a anunțat, miercuri, că a fost avizată favorabil solicitarea pentru organizarea unui protest în Ploiești împotriva sistării furnizării apei calde.
  • Peste 1000 de ploieșteni sunt așteptați, joi, 4 august, să iasă în stradă.

 Ploieștiul a rămas, începând cu data de 1 august fără apă caldă. Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova a depus o solicitare la Primăria Ploiești și la Poliția Locală Ploiești pentru autorizarea unei acțiuni de protest.

Citește și: Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, acuză de rea voință operatorul Termoficare Prahova, în scandalul apei calde

Președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari Prahova, Eugen Cristescu, a anunțat, miercuri, că solicitarea a fost avizată favorabil. Peste 1000 de oameni sunt așteptați la protest, joi, 4 august, începând cu ora 10.00, în fața Palatului Administrativ (Casa Albă) din Ploiești.

Citește și: Iulian Dumitrescu somează operatorul “să reia, în regim de urgenţă” furnizarea apei calde în Ploiești

Președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari Prahova a anunțat, totodată, că va solicita public demisia directorului Asociației de Dezvoltare Intercomunitare Termo Prahova.

 

Back To Top