Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horia tiseanu adi termo prahova
Categorie: Administraţie
  • Horia Tiseanu și-a depus, joi, demisia din funcția de director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova.

La mai puțin de un an de la preluarea funcției de director al ADI Termo Prahova, Horia Tiseanu și-a dat demisia, în plină criză privind asigurarea serviciului de termoficare la nivelul municipiului Ploiești.

Cererea acestuia este înregistrată astăzi, iar încetarea contractului este valabilă de vineri, 5 august.

demisieDemisia a fost înaintată președintelui Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova, Iulian Dumitrescu.

Primar al municipiului Câmpina vreme de mai multe mandate, până în 2020, Horia Tiseanu a fost numit în funcție în toamna anului trecut, imediat după înființarea Asociației din care fac parte Consiliul Judeţean, în calitate de proprietar al centralei de la Brazi şi al reţelei primare de transport, şi Primăria Ploieşti, în calitate de proprietar al reţelei de distribuţie. ADI a fost constituită cu câteva luni înainte de expirarea contractului cu fostul operator de termoficare, în vederea organizării și derulării procedurii pentru desemnarea unui nou operator și gestionarea sistemului de distribuire a energiei termice în Ploiești.

VEZI ȘI: Termoficare Prahova, după notificarea rezilierii: CAF2, singurul funcțional, are o capacitate de 100MWh

Demisia lui Horia Tiseanu vine în a patra zi după ce Termoficare Prahova a oprit furnizarea apei calde în Ploiești. Directorului executiv al ADI Termo Prahova i s-au reproșat modul în care a gestionat această criză, lipsa de transparență, dar și forma în care fost semnat contractul cu actualul operator.

VEZI ȘI: UAP Prahova, plângere penală împotriva consilierilor locali și a directorului ADI Termo Prahova

VEZI ȘI: ADI Termo Prahova, către operatorul de termoficare: Vă solicităm să puneți în funcțiune CAF2, în maxim 24 de ore

 

Back To Top