Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Școala Gimnazială “George Coșbuc”
Categorie: Administraţie
  • Lucrările derulate în cadrul proiectului de eficientizare energetică, la Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Ploiești, au fost încheiate.
  • Proiectul, derulat fonduri europene nerambursabile și contribuție de la bugetul local, a inclus, printre altele, instalarea unui sistem fotovoltaic, a pompelor de căldură și modernizarea interiorului.

Proiectul implementat la Școala Gimnazială “George Coșbuc” din Ploiești a avut în vedere reducerea emisiilor de carbon prin eficientizarea energetică a clădirii, realizată odată cu reabilitarea termică și implementarea unui iluminat eficient energetic care contribuie la scăderea consumului energetic primar prin utilizarea resurselor de energie regenerabilă, respectiv pompă de căldură și panouri fotovoltaice. Lucrările au urmărit, de asemenea, diminuarea costurilor de utilizare a infrastructurii, prin reabilitarea termică și reducerea consumului energetic, precum și asigurarea egalității de șanse prin adaptarea infrastructurii la normele privind accesibilitatea infrastructurii pentru persoanele cu handicap.

“Principalele lucrări executate au constat în montare sistem fotovoltaic și pompe căldură, montare termosistem, înlocuire tâmplărie exterioară, montare scară metalică exterioară și rampă pentru persoane cu dizabilități, recompartimentări interioare, lucrări de schimbare a instalației termice și electrice, igienizări și refacere grup sanitar pentru persoane cu dizabilități”, informeazĂ administrația locală, după recepția lucrărilor.

Proiectul a fost finanțat din fonduri de la bugetul local și din surse externe nerambursabile prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3- Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiție 3.1. - sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul de locuințe, Operațiunea B - Clădiri Publice - Cod SMIS  117889.

Contractul de finanțare a fost semnat în 2019 și a prevăzut, pentru acest proiect, o valoare totală de 1.773.694,57 de lei, din care 1.669.570,59 de lei cheltuieli totale nerambursabile.

VEZI ȘI: Primăria Ploieşti primeşte fonduri europene pentru reabilitarea Şcolii "George Coșbuc"

 

Back To Top