Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • SC Hidro Prahova a anunțat, luni, noi restricții în furnizarea apei potabile în anumite localități din Prahova din cauza lipsei precipitațiilor, dar și a consumului mare.
  • În patru localități din județ vor fi aplicate restricții în furnizarea apei, atât pe parcursul zilei, cât și noaptea.

 Societatea Hidro Prahova a anunțat, luni, introducerea unui nou program de distribuție a apei în mai multe comune din aria de operare, valabil pentru perioada 8-15 august 2022, urmare a lipsei de precipitații și a consumului de apă la un nivel deosebit de ridicat, înregistrat în ultima săptămână.

Citește și: Impozitele pentru construcții cresc în 2023 la Ploiești - PROPUNERE

Pentru localitățile vizate de acest program, potrivit SC Hidro Prahova, a fost stabilit ca oprirea apei să se facă în special pe timpul nopții, în localitățile unde acest lucru este posibil, pentru a veni astfel cât mai mult în sprijinul populației. Pe timpul zilei, apa va fi oprită numai în acele comune unde nu există o altă soluție tehnică de refacere a stocurilor.

Astfel, în comuna Gornet Cricov, apa va fi furnizată în regim normal ziua, intervalul de oprire, pe timpul nopții, fiind cuprins între orele 0.00 – 5.30.
În comuna Gura Vadului (satele Gura Vadului, Tohani și Perșunari), apa va fi oprită numai pe parcursul nopții, între orele 22.00 – 6.00 .

Restricții în furnizarea apei vor avea loc atât pe parcursul zilei, cât și noaptea, programele fiind adaptate în funcție de resursele locale, în patru localități din județ

În comuna Scorțeni (satele Mislea, Scorțeni, Bordenii Mari și Bordenii Mici), apa va fi oprită în principal pe timpul nopții, între orele 23.00-5.30 și, în situații de urgență, pe parcursul zilei, între orele 13.00 – 16.30 . În comunele Fântânele și Vadu Săpat, apa va fi oprită în intervalele 8.00-18.00 și 21.00-6.00. În comuna Iordăcheanu (satele Mocești, Iordăcheanu, Plavia, Valea Cucului și Straoști), pentru zonele înalte ale localității, apa va fi oprită între orele 11.00 - 20.00 și 23.00 - 7.00.

Opertorul care furnizeză apă a reluat, luni, apelul către toți abonații să folosească apa numai în scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării deficiențelor în procesul de distribuție.

CITEȘTE ȘI: Șapte șoferi din 145 trași pe dreapta duminică în Prahova au rămas pietoni

Back To Top