Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

primaria râfov
Categorie: Administraţie
  • Un contract care include și terenurile din intravilan, pentru cadastrare gratuită, a fost încheiat de Primăria Râfov.

Noul contract încheiat la Râfov face referire la măsurarea și cadastrare gratuită pentru terenuri în suprafață de peste 3.300 de hectare, în toate cele nouă sate ale comunei. Este vorba despre suprafețe aflate în intravilanul localității, precum și cele din extravilan rămase după derularea etapelor anterioare.

Proprietarii parcelelor care vor beneficia, în baza acestui contract, de cadastrare gratuită a suprafețelor pe care le dețin vor fi înștiințați să se prezinte la Primărie cu actele de proprietate și cele de identitate, inclusive în copii legalizate.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF). Ele nu implică niciun fel de costuri pentru cetățeni, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

VEZI ȘI: RÂFOV - Lucrări de aproximativ 2 milioane de lei pentru modernizarea rețelei electrice în Moara Domnească și Mălăiești

Back To Top