Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fatada lucrari caragiale
Categorie: Administraţie
  • În această săptămână au început lucrările pentru restaurare parțială a fațadei și acoperișului Colegiului Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești.
  • Intervențiile vor dura aproximativ doi ani.
  • Clădirea în care funcționează Colegiul este monument istoric și face parte din patrimoniul local.

“Primăria municipiului Ploiești a demarat execuția lucrărilor de restaurare parțială a fațadei și acoperișului Colegiului Național «Ion Luca Caragiale». Lucrările constau în intervenții de restaurare a fațadelor în câmp, restaurarea elementelor decorative și revizuirea șarpantei”, au informat reprezentanții municipalității.

Clădirea Colegiului, aflată pe Gheorghe Doja, a fost construită în perioada 1926 – 1936, după planurile și sub supravegherea arhitectului Toma T. Socolescu. Aceasta se află în zona de rezervație istorică şi arhitecturală a Ploieștiului, fiind un monument istoric reprezentativ pentru patrimoniul cultural local, înscris în lista monumentelor istorice ale județului Prahova, la poziția PH-II-m-A-16260.

VEZI ȘI: A fost semnat contractul pentru restaurarea parțială a fațadei și acoperișului la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale”

Contractul semnat în luna iulie are o valoare de 5.481.142,67 de lei, termenul de execuție fiind de 24 de luni.

 

Back To Top