Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Nouă drumuri județene și patru poduri din Prahova necesită reabilitare și consolidare din cauza alunecărilor de teren care s-au produs în anii trecuți.
  • Consiliul Județean Prahova propune o prioritizare a lucrărilor de reabilitare și consolidare în funcție de urgențele de tip local și județean.

Consiliul Județean Prahova a finalizat documentațiile tehnice și a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea și reabilitarea mai multor drumuri județene și poduri afectate, în anii trecuți, de alunecările de teren.

Citește și: Anunțul Primăriei Ploiești cu privire la reabilitarea depoului pentru tramvaie și a autobazei pentru trolee și autobuze

Ca urmare a valorilor mari pentru aceste investiții, Consiliul Județean Prahova analizează posibilitatea realizării unei prioritizări a lucrărilor în funcție de urgența de tip local și județean.

Conform hotărârilor de Consiliu Județean Prahova aprobate, pe lista de investiții figurează consolidarea și refacerea a nouă tronsoane de drumuri județene (DJ 231- comuna Gornet, DJ 235 - comuna Lapoș, consolidare și refacere DJ101 S - comuna Secăria, refacere DJ 235 - comuna Lapoș, refacere și consolidare DJ 101R - comuna Bertea, refacere DJ 219 - comuna Predeal Sărari, refacere DJ 234 - comuna Predeal Sărari, refacere DJ 234 - comuna Chiojdeanca și refacere DJ 234 - comuna Salcia).

Lista include și reabilitarea a trei poduri (pod peste torentul „Vlădișor” pe DJ 102 I - comuna Valea Doftanei, pod peste râul Prahova pe DJ 147, reabilitare pod Teleajen pe DJ 217 - comuna Lipănești, Malamuc – comuna Gherghița), precum și construirea unui pod peste râul Teleajen , pe DJ102 B, în comuna Drajna.

Consiliul Județean Prahova a finalizat și întocmirea documentațiilor tehnice și actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru variantele ocolitoare ale localităților Păulești, Mizil, Azuga – Bușteni, precum și Bănești – Valea Doftanei, investiții care ar urma să fie realizate cu fonduri europene.

Back To Top