Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Pictor Rosenthal
Categorie: Administraţie
  • Autoritățile locale au demarat procedura de achiziție în vederea realizării proiectului “Regenerare urbană în zona marginalizată a Municipiului Ploiești – Cartier Pictor Rosenthal”.
  • Peste 18 milioane de lei, inclusiv din fonduri europene, vor fi cheltuiți pentru lucrări de modernizare.

Proiectul “Regenerare urbană în zona marginalizată a Municipiului Ploiești – Cartier Pictor Rosenthal” va avea două componente. Prima dintre ele vizează amenajarea unui loc de joacă modern, pe Aleea Berceni, iar a doua se referă la reabilitare/modernizare străzi, alei, parcări; realizare piste biciclete; reabilitarea, modernizarea sau construirea (extinderea) rețelelor de utilități urbane (alimentare cu apă, canalizare); realizarea iluminatului exterior rutier, alimentarea electrică a sistemului de automatizare și control al sistemului de irigații, instalații de supraveghere de exterior (modernizarea și construirea stațiilor de așteptare călători), canalizație curenți slabi; amenajare peisagistică; amenajare spații verzi și construire sistem de irigații – implementare sistem de irigații automatizat pentru spațiile verzi. 

Valoarea estimată a proiectului derulat prin Programului Operațional Regional 2014 – 2020 este de 18.632.633,80 lei, fără T.V.A., iar lucrările vor avea un termen de execuție de de 16 luni.

Data limită pentru depunerea ofertelor anunțată în cadrul procedurii de achiziție este 26 septembrie.

VEZI ȘI: 4,8 milioane de lei, costuri suplimentare pentru reabilitare termică a blocurilor și modernizarea Cartierului Pictor Rosenthal din Ploiești

Back To Top