Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

primul ghiozdan râfov
Categorie: Administraţie
  • Copiii din comună care încep, luni, clasa I, vor primi gratuit câte un ghiozdan echipat și rechizite.

Primăria Râfov derulează și anul acesta programul “Primul ghiozdan”, destinat copiilor care intră în clasa I. Autoritățile locale le asigură micuților, gratuit, rechizite la început de an școlar.

„Programul «Primul ghiozdan» este unul dintre cele mai populare proiecte ale noastre de sprijinire a familiilor. În ultimii ani, atât copiii, cât și părinții au așteptat cu nerăbdare acest moment, deoarece, pe lângă faptul că alegem cele mai noi și mai moderne modele de ghiozdane, familiile sunt scutite de o parte din costurile pe care le presupune începerea școlii. Credem că și în acest an campania de susținere a celor mai mici școlari va fi un succes, astfel încât începerea școlii să nu fie o povară pentru familiile lor, ci să se contureze mai degrabă ca o șansă pentru toți copiii de a porni de la același nivel cu colegii lor”, au transmis reprezentanții administrației locale.

VEZI ȘI: RÂFOV: Licitație pentru achiziția de echipamente IT, inclusive tablete, pentru elevii din comună

Back To Top