Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

evidenta populatiei spclep ploiești
Categorie: Administraţie
  • Începând de luni, 26 septembrie, trei ghișee vor funcționa la Serviciul Public Local Comunitar de Evidența a Persoanelor - Municipiul Ploiești pentru preluarea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate.
  • La două dintre acestea nu va fi nevoie de programare on-line.

“Începând cu data de 26.09.2022, Serviciul Public Local Comunitar de Evidența a Persoanelor - Municipiul Ploiești  suplimentează activitatea de preluare a  documentelor cu încă un ghișeu, care va funcționa, fără programare on-line, la nivelul Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanelor (S.E.I.P.).

Măsura a fost luată pentru a se evita aglomerația, în contextul situațiilor înregistrate, la nivel local, în ceea ce privește termenul de programare on-line a cetățenilor, în vederea depunerii cererilor pentru eliberarea actelor de identitate”, au explicat reprezentanții municipalității.

VEZI ȘI: Opt ore pe săptămână pentru relații cu publicul, la Compartimentul de Verificare și Evaluare Documentații Tehnice din Primăria Ploiești

Activitatea S.E.I.P. Ploiești va funcționa după următorul sistem:

  • Ghișeul 1- primiri documente în regim de programări on-line;
  • Ghișeul 2- primiri documente- fără programare;
  • Ghișeul 3- primiri documente- fără programare;
  • Ghișeul 4- eliberări acte identitate/adeverințe.

Din acest motiv, pe site-ul SPLCEP Ploiești se vor mai putea realiza programări numai la ghișeul 1. “Persoanele programate la ghișeul 2 vor avea prioritate față de cele fără programare pentru depunerea documentelor până la epuizarea tuturor persoanelor care au efectuat și confirmat programarea la acest ghișeu”, precizează un comunicat al Primăriei Ploiești.

Back To Top