Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (AM POIM) a aprobat preliminar cererea de finanțare depusă de Hidro Prahova pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată.
  • Valoarea totală a proiectului este de 3.409.901.179,12 lei, din care 2.761.178.868,09 lei reprezintă valoarea totală eligibilă.

Hidro Prahova și-a propus atragerea de finanțare europeană pentru derularea unui amplu program de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (AM POIM) a aprobat preliminar cererea de finanțare.

Citește și: Firma care va prelua termia Ploieștiului a fost înregistrată la Registrul Comerțului

Valoarea totală a proiectului este de 3.409.901.179,12 lei, din care 2.761.178.868,09 lei reprezintă valoarea totală eligibilă. Proiectul de dezvoltare regional a infrastructurii de apă și apă uzată include extinderea rețelelor de apă și de canalizare din localitățile din aria de operare a Hidro Prahova SA, dar și dezvoltarea unor surse suplimentare de apă potabilă de calitate pentru creșterea capacității de furnizare.

Totodată, proiectul de dezvoltare regional își propune realizarea unor sisteme integrate de canalizare și epurare în localitățile care nu dispun încă de astfel de servicii.

Back To Top