Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • La Ploiești vor exista noi criterii de acordare a locuințelor pentru tineri, destinate închirierii.
  • Tinerii care solicită închirierea unei locuințe de la Primăria Ploiești trebuie să fie majori, cu vârsta de până la 35 de ani la data depunerii cererii, dar trebuie să îndeplinească și criterii cu privire la pregătirea profesională și la venit.

 Titularul cererii de repartizare a unei locuințe pentru tineri la Ploiești, destinată închirierii, trebuie să fie major, iar vârsta maximă este de până la 35 de ani la data depunerii cererii.

Citește și: Creșă nouă, la Râfov, prin programul național al Ministerului Dezvoltării

Titularul cererii, precum și ceilalți membrii ai familiei (soț/soție, copii sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia) trebuie să nu dețină și să nu fi deținut o locuință în proprietate, dar nici să nu fie beneficiarul unei alte locuințe date cu chirie, proprietate de stat. Restricția referitoare  la nedeținerea unei locuințe în proprietate nu are în vedere locuințele înstrăinate în urma unei acțiuni de partaj sau locuințele trecute în proprietatea statului în mod abuziv sau care au fost retrocedate către foștii proprietari. 

O altă condiție este ca titularul cererii să-și desfășoare activitatea în municipiul Ploiești. În funcție de vechimea cererii, solicitantul va primi un punctaj, respectiv un punct dacă cererea are o vechime de până la un an și 9 puncte se acordă în cazul în care cererea are o vechime de 3-4 ani. În cazul în care cererea are o vechime mai mare de 4 ani se acordă 4 fiecare an în care vechimea cererii este de peste 4 ani.

Citește și: Pasaj denivelat peste DN 1 (Centura Vest) la intersecția cu DJ 101I și strada Buda. A fost aprobat devizul general actualizat

Un alt criteriu îl reprezintă nivelul de studii sau pregătirea profesională. Se acordă 5 puncte în cazul persoanelor fără studii și fără pregătire profesională, 8 puncte pentru persoanele cu școală generală, fără pregătire profesională și/cu specializare la locul de muncă, iar în cazul în care persoana care a depus cerere are studii superioare se acordă 15 puncte.

Pe lista de criterii figurează și situația locativă și cea socială, starea civilă, starea de sănătate, precum și venitul mediu net lunar/membru de familie.

  • criterii-locuinte-4.jpg

criterii-locuinte-continuare-pagina-1.jpg

criterii-acordare-locuințe.jpg

criterii-acordare-locuințe.jpg

Back To Top