Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cet brazi cl ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Proiectul prin care se modifică hotărârea de preluare a CET Brazi, subiectul unor discuții tensionate în ședința de marți a Consiliului Local Ploiești, a trecut, miercuri, de votul consilierilor.

În urma unui amendament făcut de viceprimarul Dan Nicodim, consilierii au votat, într-o atmosferă mult mai calmă decât în ședința de marți, modificarea hotărârii prin care se preia CET Brazi. Adoptarea proiectului reprezintă un pas important pentru rezolvarea crizei apei calde din Ploiești, în zilele următoare urmând să se rezolve diversele probleme de ordin birocratic care apar în relația cu instituțiile statului.

VEZI ȘI: O ședință și jumătate pentru apa caldă. Vot amânat în Consiliul Local Ploiești, pe tema preluării CET Brazi

"Astăzi intră în șomaj tehnic angajații de la CET. Va trebui să facem preluarea", a declarat primarul Andrei Volosevici, în cadrul ședinței. "Suntem pregătiți", a răspuns consilierul Cristian Ganea, membru AGA al societății care va prelua termia Ploieștiului.

Back To Top