Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Traficul rutier este restricționat, din nou, pe DN1, de data aceasta la podul peste pârâul Valea lui Bogdan, în zona orașului Sinaia.
  • Circulația rutieră se desfășoară alternativ, prin dirijare, iar măsura se aplică pentru efectuarea unor lucrări de refacere a rosturilor de dilatare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, începând de marți, 4 octombrie, este instituită o restricție de circulație la podul de peste râul Valea lui Bogdan, de pe DN1, pe tronsonul kilometric 117+399 de metri – 117+500 de metri, în zona orașului Sinaia.

Citește și: S-au încheiat lucrările la podul peste râul Prahova de la km 118 al DN1. Restricțiile au fost ridicate – VIDEO LINK

În zonă, potrivit Centrului Infotrafic, au loc lucrări de refacere a rosturilor de dilatare, traficul rutier desfășurându-se alternativ, prin dirijare.

Compania Națională de Administrare a infrastructură Rutieră (CNAIR) a anunțat că, în cazul valorilor mari de trafic pe un sens, vor interveni piloții de trafic prezenți la fața locului pe timpul zilei. Totodată, CNAIR a precizat că termenul contractual de finalizare a lucrării este 14.10.2022.

Reamintim faptul că, pe DN1, angajații CNAIR au efectuat lucrări și pe podul peste râul Prahova, la intrare în Sinaia, lucrări care au fost finalizate în weekend, motiv pentru care, aici, au fost ridicate restricțiile în zonă. 

Foto: Facebook - CNAIR

Back To Top