Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

transport judet
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean are pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de luni după-amiază proiectul privind asocierea județului cu 14 localități, inclusiv Ploieștiul, pentru serviciul de transport public local.
  • Prin aceeași hotărâre va fi aprobat și Statutul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Mobilitate Prahova”.

“Considerăm de o importanţă majoră cooperarea colectivităţilor şi autorităţilor locale din Județul Prahova în domeniul serviciului public de transport local, pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre. Pentru atingerea acestui deziderat, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară «Mobilitate Prahova» pentru serviciul de transport public local are ca obiectiv general, cooperarea unităților administrativ-teritoriale care o compun (Ploiești, Băicoi, Boldești- Scăeni, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Blejoi, Bucov, Berceni, Bărcănești, Brazi, Păulești, Râfov, Târgșoru Vechi, Valea Călugărească) în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, finanţării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de public de transport local, pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre, precum şi îmbunătățirea mobilității integrate prin administrarea coordonată și finanțarea corespunzătoare a serviciilor publice de transport în zona de influență în transport a Județului Prahova”, arată referatul de aprobare.

Scopul constituirii ADI “Mobilitate” îl reprezintă reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport, dar și înființarea, dezvoltarea și modernizarea serviciului de transport local de persoane în interiorul localităților, respectiv între localitățile membre ale asociației.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Mobilitate Prahova” ar urma să elaboreze și să aprobe caietele de sarcini pentru atribuirea serviciului public de transport local, dar și să încheie contractul/contractele de servicii publice cu operatorii, în numele și pentru unitățile administrativ-teritoriale membre implicate.

Citiți și: Masterplanul European pentru Transport. Cum vom circula în 2050

 

Back To Top