Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa canalizare investitții cj prahova
Categorie: Administraţie
  • Ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Prahova care va avea loc luni după-amiază include 48 de acorduri de parteneriat între instituție și localități din județ, pentru derularea unor proiecte de modernizare a rețelelor de apă și canalizare.
  • Cele mai multe asocieri sunt cu localități din mediul rural, dar pe listă regăsim și orașele Boldești-Scăeni, Breaza, Comarnic, Sinaia, municipiul Câmpina, dar și municipiul Ploiești.

Proiectele se referă la încheierea unor acorduri de parteneriat între Județul Prahova și fiecare localitate în parte (Ariceștii Rahtivani, Baba Ana, Bălțești, Bărcănești, Berceni, Boldești Scăeni, Breaza, Brebu, Bucov, Câmpina, Cerașu, Ciorani, Cocorăștii Mislii, Colceag, Comarnic, Cornu, Cosminele, Drajna, Drăgănești, Dumbrava, Dumbrăvești, Filipeștii de Târg, Florești, Gorgota, Gornet Cricov, Gura Vadului, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Măgurele, Măneciu, Mănești, Păulești, Ploiești, Plopu, Poiana Câmpina, Predeal Sărari, Provița de Jos, Provița de Sus, Puchenii Mari, Râfov, Scorțeni, Sinaia, Șirna, Târgșoru Vechi, Teișani, Valea Călugărească, Valea Doftanei), în vederea “realizării, reabilitării, extinderii și modernizării unor obiective de investiții în sistemul de alimentare cu apă și canalizare destinate îmbunătățirii sănătății publice și mediului în conformitate cu îndeplinirea obligațiilor privind gestionarea apelor uzate și accesul populației la apă potabilă”.

Citiți și:  Asociere între CJ Prahova și 14 localități, pentru serviciul de transport public în zona metropolitană a Ploieștiului

În ceea ce privește parteneriatul cu Ploieștiul, proiectul exact obiectivele de investiții, fiind vorba despre înființare / extindere rețele colectare apă uzată în Cartier Mitică Apostol și înființare / modernizare stație tratare apă uzată/epurare+stație tratare nămol rezultat din ape uzate.

Proiectele fac trimitere la Planul Național de Redresare și Reziliență care are o component dedicate Managementului apei, respective extinderii sistemelor de apă și canalizare în aglomerări mai mari de 2000 de locuitori echivalenți, prioritizate prin Planul accelerat de conformare cu directivele europene.

Acordurile de parteneriat sunt încheiate la doar trei săptămâni după ce Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ioan-Marcel Boloș, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, și directorul general al operatorului Hidro Prahova, Dorin Ilian Leţea, au semnat Contractul de finanțare privind implementarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, un alt proiect uriaș care se traduce printr-o investiție totală de aproximativ 690 milioane de euro, dintre care 85% sunt fonduri europene nerambursabile.

Citiți și: Investiții de 690 milioane de euro, în rețelele de apă și canalizare din Prahova. 85% sunt fonduri europene nerambursabile

 

 

Back To Top