Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

andrei volosevici  Ploiești
Categorie: Administraţie
  • Situația din municipiu, privind stadiul proiectelor derulate din fondurile europene, a ajuns și în atenția presei centrale.
  • Reporterii “România, te iubesc!” au încercat să stea de vorbă cu primarul Andrei Volosevici, pentru a afla de ce multe dintre proiectele derulate aici riscă să nu fie implementate.
  • Edilul a evitat să le răspundă, invocând prioritatea pe care o are criza termiei și îndrumându-i către un director din Primărie care ar avea mai multe detalii despre subiectul de care erau interesați.

100 de milioane de euro a alocat Uniunea Europeană pertu creșterea calității vieții în municipiul Ploiești doar că, din 21 de proiecte, 14 sunt în risc de a nu fi implementate, scriu jurnaliștii de la  “România, te iubesc!”. Procentul de execuție e cuprins între 0 și 11%, iar termenul de finalizare e 2023.

Reporter: Dumneavoastră sunteți domnul primar?

Andrei Volosevici, primarul orașului Ploiești: Da

Reporter: Dar de ce nu vorbiți cu noi?

O nouă încercare de a discuta cu primarul are loc puțin mai târziu.

Andrei Volosevici, primarul orașului Ploiești: Intrăm în ședință.

Reporter: Pe fonduri europene ați avut ședință?

Andrei Volosevici, primarul orașului Ploiești: Nu știu ce vreți să sugerați. Eu v-am spus că veți avea toate informațiile. Prioritatea mea este acum apa caldă pentru Ploiești.

Reporter: Știți că sunteți în risc de a pierde finanțări de zeci de milioane de euro?

Înregistrarea care surprinde aceste întâlniri (VIDEO min. 11) a fost prezentată duminică, în emisiunea “România, te iubesc!” de la Pro TV, în cadrul reportajului “Prostie pe datorie.”

Reporterii vin cu diferite exemple în care fondurile europene au fost sau riscă să fie pierdute. Pe lista lor apar și proiecte de la Ploiești.

1

2

Dacă de la primarul Andrei Volosevici nu au reușit să obțină un răspuns, după cum susțin reporterii emisiunii de la Pro TV, directorul Direcției de Relații Internaționale, Daniel Soare, le-ar fi explicat că fiecare proiect cu risc din lista ADR a avut de suportat din cauza neseriozității firmelor înscrise la licitație și respinge varianta avansată de ADR, că autoritățile locale s-ar fi mișcat greu cu licitațiile.

“Nu am luat în discuție frazarea (trecerea unui proiect în exercițiul financiar următor – n.r.) dacă n-au putut fi finalizate în 3-4 ani”, avertizează Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia, potrivit sursei citate.

Citiți și: APH EXCLUSIV. Primăria Ploiești, record RUȘINOS: municipalitatea nu a depus niciun proiect de finanțare în prima etapă a PNRR (SURSE)

Sursa: România, te iubesc!

Back To Top