Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

casa căsătoriilor ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova și Consiliul Local Ploiești trebuie să-și exprime, luni, punctul de vedere cu privire la exercitarea dreptului de preemțiune la cumpărarea Casei Căsătoriilor.
  • Clădirea emblematică de pe Bd. Independenței, retrocedată acum ani buni, a fost scoasă la vânzare.
  • Subiectul a mai ajuns, de-a lungul vremii, în atenția autorităților, dar dezbaterile nu au dus la niciun rezultat. Nici clădirea nu a fost, însă, vândută.

Probabil că nu există ploieștean care să nu știe Casa Căsătoriilor, iar pentru mulți este și locul de care îi leagă amintiri speciale. Vreme de zeci de ani, aici au fost oficiate cununiile civile și tot aici se aflau birourile în care era înregistrată venirea pe lume a copiilor din municipiu. Într-un fel sau altul, probabil că fiecare dintre noi este legat de frumoasa clădire de pe Bd. Independenței, nr. 15. Și totuși, merită plătit prețul cerut de proprietari, pentru ca aceast imobil monument să reintre în patrimoniul public?

La această întrebare trebuie să răspundă luni – din nou – consilierii județeni și aleșii locali ploieșteni. Ambele foruri au pe ordinea de zi proiecte în acest sens.

“Prin înștiințarea privind intenția de vânzare a imobilului monument istoric «Casa Radu Stanian», ulterior «Casa N.Constantinescu Borden» situat în municipiul Ploiești, B-dul. Independenței nr.15, judeţul Prahova, înregistrată la Consiliul Județean Prahova sub nr. 23023/07.10.2022, societatea Veritas Development S.R.L a înștiințat Consiliul Județean Prahova despre intenția de vânzare a imobilului sus menționat, oferta de vânzare fiind 900.000 Euro fără TVA”, menționează documentația atașată proiectului de hotărâre care va fi discutat în ședința CJ din 31 octombrie, privind “neexercitarea dreptului de preemţiune al Judeţului Prahova pentru cumpărarea imobilului situat în municipiul Ploiești, B-dul. Independenței nr.15, judeţul Prahova”.

Un proiect similar, referitor la “exercitarea/neexercitarea dreptului de preemțiune pentru cumpărarea imobilului situat în Ploiești”, va fi discutat, în același timp, și în Consiliul Local Ploiești, potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul Primăriei.

Așa cum menționam mai sus, de la restrocedarea imobilului, care este declarat monument, au mai existat încercări de a-l cumpăra, fie din partea autorităților locale, fie din partea celor județene. O discuție recentă a avut loc în primăvara anului trecut, la nivelul administrației locale ploieștene, dar intenția nu s-a concretizat.

Citiți și: Primarul Volosevici anunţă o nouă încercare de a cumpăra Casa Căsătoriilor

 

Back To Top