Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fos primar al ploieștiului
Categorie: Administraţie
  • Fostul primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, are o replică acidă după o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ploiești, în care ar fi prezentate “investițiile și modernizările realizate în perioada 2020-2022 comparativ cu mandatul 2016-2020”.
  • Dobre spune că “Primăria compară prunele cu scaieții”, după ce reparații curente au fost ridicate la rang de “investiții și modernizări”.

Fostul primar al Ploieștiului critică modul în care municipalitatea ploieșteană prezintă lucrările derulate în oraș, în ultimii doi ani, atribuindu-le statut de investiții când, de fapt, situația se referă în principal la reparații curente, finanțate din bugetul pentru funcționare, nu din banii pentru dezvoltare.

“Aritmetica la firul ierbii sau cum să investești mult în nimic.

Primăria Ploiești a publicat, ieri, o situație comparativă a investițiilor din municipiu în perioada 2020-2022, raportată la 2016 -2020.

Că primăria compară prunele cu scaieții și investițiile cu cârpeala nu ar fi fost așa de neînțeles.

Dar constat că la Ploiești aritmetica nu se mai învață la școală, ci se deprinde acum la firul ierbii. La fel ca administrația.

Așa cum mă cunoașteți, nu vreau polemică, ci doar să atrag atenția că minciuna poleită cu grafice și cifre este la fel de utilă ploieștenilor ca și apa caldă, care se întoarce ca la Ploiești și curge tot rece”, comentează Adrian Dobre, primar al municipiului Ploiești în perioada 2016 – 2020, adică tocmai cea la care sunt raportate “realizările” actualei conduceri a administrației locale.

În postarea publicată marți pe pagina de Facebook a Primăriei Ploiești, la care face referire fostul primar al Ploieștiului, sunt trecute în revistă reparațiile curente și lucrările de întreținere a străzilor (asfaltări și colmatare fisuri), cheltuielile pentru Învățământ – Sănătate – Recreere (reparații unități de învățământ, locuri de joacă etc), reparații curente imobile și lucrări care țin de Mobilitate și trafic urban, cu referire la marcaje, indicatoare și mobilier stradal.

Citiți și: Criza apei calde a trecut, scandalul continuă. Primarul Volosevici a cerut demisia directorului Termo Ploiești VIDEO LINK

Situația publicată de Primăria Ploiești:

1

2

3

4

5

6

7

Back To Top