Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Câmpina va beneficia de finanțare europeană, prin PNRR, pentru reabilitarea energetică a trei blocuri din municipiu.
  • Cererea de finanțare, cu o valoare estimată a investițiilor de peste 21 de milioane de lei, fără TVA, a fost aprobată.

 Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat, miercuri, că a fost aprobată cererea de finanțare pentru reabilitarea a trei blocuri.

Citește și: Maratonul de educație medicală, la Colegiul Național Nicolae Iorga din Vălenii de Munte

Pe lista imobilelor care vor intra în programul de reabilitare energetică figurează blocul P1, situat pe Bulevardul Carol I, nr. 3, blocul P3, Bulevardul Carol I, nr. 9 și Bloc P1, de pe strada B.P. Hașdeu, nr. 80. Valoarea investiției este de peste 21 de milioane de lei, fără TVA.

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat că „finanțarea este 100%, iar cetățenii nu trebuie să contribuie cu nimic la acest proiect de renovare energetică”.

Primăria Câmpina a depus cereri de finanțare și pentru reabilitarea termică a 11 blocuri, precum și pentru reabilitarea termică a mai multor școli.

Foto: Facebook - Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina

Back To Top