Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiesti pug pnrr
Categorie: Administraţie
  • Două noi proiecte ale Ploieștiului, privind elaborarea unor planuri urbanistice, în format digital, au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării.
  • Peste 4,2 milioane de lei sunt fondurile alocate realizării documentațiilor.

Municipiul Ploiești figurează cu două proiecte pe cea mai nouă listă de propuneri aprobată de Ministerul Dezvoltării în cadrul componentei C10 a PNRR, Fondul local. Acestea se referă la elaborarea de planuri urbanistice.

“«Elaborarea în format  digital - GIS a PUZ-ului pentru Municipiul Ploiești - Zona Centrală» și «Elaborarea/actualizarea în format GIS a PUG-ului pentru Municipiul Ploiești» au ca scop furnizarea serviciilor publice digitale interoperabile, personalizate și ușor de utilizat.

Citiți și: Contractul pentru PUG-ul Ploieștiului a ajuns în instanță. Primăria a fost dată în judecată

Astfel, se vor înființa pârghiile necesare pentru îmbunătățirea cadrului de planificare teritorială prin documente și proceduri simplificate și digitalizate de amenajare a teritoriului, cetățenii urmând să aibă acces sporit și transparent la documentele de planificare spațială și teritorială. 

Valoarea totală a celor două proiecte este  4.247.059,421 lei cu TVA”, au explicat reprezentanții administrației locale.

Citiți și: Lista celor 52 de localități din Prahova ale căror proiecte au fost aprobate în PNRR – Fondul local

 

Back To Top