Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iluminat tramvai
Categorie: Administraţie
  • Marți s-a dat startul lucrărilor în cadrul celor două proiecte privind lucrările de modernizare a sistemelor de iluminat public pentru traseele de tramvai 101 și 102.
  • Intervențiile, în cadrul contractelor cu valoare totală de 17,9 milioane de lei, fără TVA, sunt efectuate de SC Luxten Lighting Company SA și ar trebui finalizate în termen de 13 luni.

Primăria Ploiești a predat, luni, amplasamentul firmei contractante, care va moderniza sistemele de iluminat public din Ploiești, pe traseele de tramvai 101 (Bulevardul Republicii – strada Gheorghe Doja – strada George Coșbuc – strada Ștefan Greceanu – strada Nicolae Bălcescu - strada Ștefan cel Mare – strada Democrației – Gara de Sud) și 102 (strada Găgeni – Șoseaua Nordului – Șoseaua Vestului – Strada Libertății – Gara de Vest). Conform ordinelor de începere a lucrărilor, emise acum o săptămână, intervențiile propriu-zise sunt demarate astăzi.

Cele două proiecte de investiții presupun demontarea corpuri de iluminat existente, inclusiv a consolelor metalice aferente acestora; montarea de stâlpi noi; montare corpuri de iluminat noi cu LED, inclusiv a consolelor acestora; realizarea legături electrice între corpurile de iluminat și rețeaua de alimentare; pozare de tuburi de protecție subterane inclusiv camere de tragere; înlocuire rețea de alimentare existentă cu o rețea noua instalată subteran; devieri rețele de comunicații, unde este cazul; montare de stâlpi echipați cu corpuri de iluminat cu LED pentru trecerile de pietoni; lucrări de modernizare a iluminatului public în stațiile de călători inclusiv montare de panouri fotovoltaice; refacere spații verzi și suprafețe carosabile/trotuare; refacere schemă monofilară puncte de aprindere; instalare, programare și testare sistem centralizat de management al sistemului de telegestiune; realizare măsurători, testări și audit luminotehnic.

Citiți și: Primăria Ploiești, contracte pentru modernizarea sistemului de iluminat public pe traseele 101 și 102

 

Back To Top