Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

orașul Mizil
Categorie: Administraţie
  • Licitația în cadrul proiectului “Îmbunătățirea calității vieții populației din Orașul Mizil” a fost lansată, în aceste zile, de autoritățile locale.
  • Împărțite în două loturi, lucrările vizează două școli, Casa de Cultură, amenajarea unui muzeul local și modernizarea mai multor străzi din oraș.

Valoarea estimate a contractului, potrivit anunțului publicat de Mizil, este de 12.855.448.92 de lei, fără TVA.

În primul lot, cu un buget de peste 7,1 milioane de lei, fără TVA, sunt incluse modernizarea Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae” Mizil, a Casei de Cultură, amenajarea unui teren de sport în curtea Școlii Gimnaziale nr. 1 și a Muzeului comunității mizilene.

Cel de-al doilea lot ar o valoare estimată la aproape 5,74 milioane de lei, referindu-se la modernizarea străzilor Griviței, Tepeș Vodă, Vișinului și Zorile.

“Cu ajutorul fondurilor Regio, Primăria Orașului Mizil implementează proiectul «Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Mizil» prin Axa prioritară 13 - «Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii», Prioritatea de investiții 9b - «Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale», Obiectivul specific 13.1 - «Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici şi mijlocii din România». Obiectivul general al investiției este îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Mizil în general și, în mod particular, oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunității defavorizate locale, în scopul promovării incluziunii sociale, combaterii sărăciei și a oricăror forme de discriminare prin:

Citiți și: A fost lansată licitația pentru construirea variantei ocolitoare Mizil

* reabilitarea, modernizarea și dotarea Casei de cultură a orașului Mizil, cu scopul creșterii și diversificării calității serviciilor culturale adresate publicului;

* înființarea muzeului comunității mizilene, cu scopul de a potența identitatea și vitalitatea culturală specifică colectivității, de a păstra actuală și pe viitor memoria orașului, dar și de a fi un furnizor instituțional activ în domeniul oportunităților de cercetare a istoriei comunității;

* reabilitarea, modernizarea și dotarea calitativă a infrastructurii educaționale specifice Școlii Gimnaziale «Sfântul Nicolae», cu clasele I-VIII, inclusiv clasa pregătitoare, unde o bună parte din elevi provin din familiile vulnerabile din oraș;

* modernizarea străzilor Griviței, Țepeș Vodă, Vișinului și Zorile, unde domiciliază o mare parte a persoanelor vulnerabile din orașul Mizil, cu scopul de a asigura realizarea condițiilor optime pentru circulația auto și pietonală, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, fluidizarea traficului urban, reducerea timpului de transport, eliminarea blocajelor rutiere în punctele de acces către oraș, pentru eliminarea prafului și noroiului și colectarea și evacuarea dirijată  a apelor pluviale;

* amenajarea unui teren de sport multifuncțional în curtea Școlii Gimnaziale nr. 1 Mizil, pentru stimularea interesului pentru sport și o viață sănătoasă a elevilor”, anunța ADR Sud-Muntenia în primăvara anului trecut, la semnarea contractului de finanțare.

Sursa citată a menționat că durata de implementare a proiectului expriă la 31 ianuarie 2023, iar bugetul are o valoare totală de 16.411.543,54 lei, din care peste 13 milioane de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională, aproape două milioane de lei este finanțarea de la Bugetul Național, iar 1,4 milioane de lei este contribuția beneficiarului.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor, în cadrul acestei licitații, este 5 decembrie.

Foto: Primăria Mizil

Back To Top