Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

deszăpezire pregătire judet
Categorie: Administraţie
  • Răcirea vremii și amenințarea ninsorilor, deocamdată prezentă în zonele montane, anunță că pregătirile pentru deszăpezire trebuie să se încheie.
  • Prefectul de Prahova le-a cerut primarilor din județ să se asigure că au toate cele necesare pentru a interveni imediat, în caz de nevoie.

Într-un mesaj transmis în cursul zilei de vineri, prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, le-a cerut primarilor să aibă în vedere constituirea şi completarea rezervelor de combustibili, asigurarea gradului de acoperire a stocurilor de materiale antiderapante, asigurarea utilajelor necesare pentru deszăpezirea drumurilor/  asigurarea încheierii contractelor de deszăpezire.

“Îmi doresc din partea fiecărui primar să trateze cu seriozitate și profesionalism perioada ce urmează, astfel încât nimeni să nu fie luat prin surprindere de schimbările vremii şi de prima zăpadă. Prioritățile tuturor trebuie să fie protejarea cetăţenilor prin intervenții rapide în situațiile care amenință siguranța oamenilor, degajarea urgentă a căilor de acces și menținerea în stare de funcționare a utilităților la nivelul localităților din întregul  judeţ”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Citiți și: Comandament pentru deszăpezire la Ploiești pentru iarna 2022 - 2023

“La stabilirea mǎsurilor preventive, precum şi la primirea avertizǎrilor/atenţionǎrilor meteorologice privind scăderea accentuatǎ a temperaturilor/viscol vor avea în vedere întocmirea/ reactualizarea evidenţei persoanelor aflate în dificultate, în scopul monitorizării şi aplicării măsurilor de prevenire a riscurilor.

De asemenea, la primirea avertizărilor/atenţionărilor meteorologice vor dispune cu celeritate instituirea serviciului de permanenţă în vederea monitorizării cu maximă atenţie a evoluţiei fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util la apariţia unor eventuale situaţii de urgenţă”, se arată în mesajul  Prefecturii Prahova.

Back To Top