Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

baltă strada rotari
Categorie: Administraţie
  • Apă de câțiva centimetri băltește, după fiecare ploaie, pe o stradă din zona centrală a Ploieștiului.
  • Problemele au apărut acum câteva luni, după niște lucrări de asfaltare în urma cărora nivelul străzii, pe care nu există gură de canalizare, a rămas mai jos decât al arterei cu care se intersectează.
  • Drept urmare, toată apa se adună aici, iar locuitorii caselor din zonă sunt nevoiți să treacă printr-o uriașă băltoacă ori de câte ori ies din curte, pentru că și trotuarul este prea îngust ca să poate fi folosit.

Update:

Răspunsul Apa Nova pentru ploieșteanul care așteaptă, din septembrie, intervenția pentru o lucrare banală

****************************

Știrea inițială 

Situația de pe strada Rotari, care arată mai degrabă a baltă decât a stradă, după orice ploaie mai serioasă, a fost reclamată operatorului de apă și canalizare încă din luna august, de unul dintre proprietarii din zonă.

asfaltare“După asfaltarea străzii Vasile Lupu şi a străzii perpendiculare Rotari, la capătul străzii Rotari se acumulează foarte multă apă din cauza faptului că în acea zonă nu sunt guri de scurgere, iar strada Rotari are panta spre strada Vasile Lupu, care este mai înaltă. Vă rog să aprobaţi construirea unei guri de scurgere în partea dreaptă a străzii Rotari, la intersectarea cu strada Vasile Lupu, am ataşat şi o poză cu starea străzii după o ploaie de doar 20 min, apa stă aşa până la 4-5 zile până se evaporă sau se scurge în pământ prin fisurile asfaltului” este reclamația transmisă pe 16 august către Apa Nova, prin e-mail-ul dedicate de operator sesizărilor din partea clienților.

Mesajul a fost primit și înregistrat, conform confirmării transmise sistemul Apa Nova, dar și conform răspunsului primit de autorul sesizării, după aproximativ două săptămâni.

“Am fost contacta telefonic de un reprezentant Apa Nova care m-a asigurat că sesizarea a fost înregistrată și că intervenția va fi făcută până la sfârșitul lunii septembrie. Mi s-a spus că sunt lucrări programate, în faza de obținere a autorizației. Am ajuns la sfârșitul lunii noiembrie și nu s-a întâmplat nimic”, ne-a relatat ploieșteanul.

Acesta spune că situația s-a înrăutățit acum, odată cu începerea ploilor, fiind foarte dificil pentru pietoni să treacă pe strada pe care se strange apă de până la 10 centimetri. Potrivit autorului reclamației, nici trotuarul - foarte îngust - nu poate fi folosit, mai ales de cineva care vine cu un copil de mână sau cu un cărucior. De obicei, oamenii circulă de-a dreptul prin baltă.

APH a solicitat Apa Nova Ploiești un punct de vedere cu privire la această situație. Vom publica răspunsul operatorului îndată ce ne va fi transmis.

Citiți și: FOTO Gurile de canalizare, pericole pentru șoferii și pietonii din Ploiești

 

Back To Top