Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa nova ploiești
Categorie: Administraţie
  • Apa Nova Ploiești a răspuns, la solicitarea APH, cu privire la situația de pe str. Rotari, unde apa băltește zile întregi, după fiecare ploaie mai puternică.
  • Problemele au apărut după lucrări de asfaltare, iar cel care le-a reclamat a primit promisiuni că ele vor fi soluționate încă din septembrie.

Reprezentanții Apa Nova Ploiești au transmis, la solicitarea APH, cam același răspuns pe care ploieșteanul l-a primit încă din august. Singura diferență este că dacă atunci omului i-au dat un termen, în septembrie, evident depășit, în prezent acesta este estimat a fi sfârșitul anului.

"Apa Nova Ploiești va realiza, pe Strada Rotari, o gură de scurgere suplimentară, reprezentanții companiei contactând telefonic persoana care a transmis sesizarea, după verificările aferente în teren, și comunicându-i acest lucru.  

La ora actuală, sunt așteptate aprobările necesare, conform legislației în vigoare, pentru demararea intervențiilor în carosabil, lucrarea fiind prevăzută a fi realizată până la sfârșitul anului", se arată în răspunsul primit astăzi, la solicitarea redacției. 

Citiți și: "Amenajare" urbană. Strada din centrul Ploieștiului care se poate transforma în baltă în doar 20 de minute

Back To Top