Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spitalul județean
Categorie: Administraţie
  • CJ Prahova vrea să obțină finanțare pentru trei proiecte destinate Spitalului Județean de Urgență Ploiești.
  • Autoritățile județene se bazează pe sumele puse la bătaie prin PNRR, în cadrul componentei C12 – Sănătate.

Unul dintre proiectele pentru Spitalul Județean despre care se va discuta în ședința extraordinară de miercuri după-amiază se referă la achiziționarea de echipamente pentru reducerea infecțiilor nosocomiale. Inițiatorii fac trimitere la cifrele oficială conform cărora, anul trecut, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești  au fost analizate 127.975 de probe, în condițiile unei rate de ocupare de 48,71%, iar rata infecțiilor nosocomiale depistate și declarate a fost de 2,43%. Media națională este puțin peste 2%, iar media europeană este de aproximativ 8%.

Proiectul “Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale” ar avea o valoare de 34.892.609,85 lei (inclusiv TVA).

“În măsura în care aceste structuri vor fi dotate la nivelul standardelor internaționale în ceea ce privește asigurarea izolării pacienților (saloane cu un singur pat), a precauțiilor suplimentare de contact (accesul la echipament personal de protecție, produse medicale pentru asigurarea asepsiei, educația continuă a personalului în privința igienei), a precauțiilor suplimentare pentru transmiterea respiratorie sau prin aerosoli (echipament special de protecție, camere/saloane cu presiune negativă), aceste investiții vor conduce, pe termen lung, la consolidarea sistemului de sănătate din România și la reducerea impactului major pe care circulația germenilor multi rezistenți la antibiotice îl are, nu doar la nivel național. De asemenea, în vederea prevenirii infecțiilor asociate asistenței medicale se urmăresc investiții în spitalele existente în controlul microbiologic al aerului din blocurile operatorii și din unitățile de terapie intensivă, prin instalații specifice de aer condiționat, instalații de dezinfectare a personalului medical, precum și echipamente de decontaminare a mediului și pentru sterilizare. Adaptarea infrastructurii existente pentru aceasta componentă include investiții pentru achiziționarea de echipamente destinate reducerii infecțiilor nosocomiale, prin dezvoltarea laboratoarelor de analize de microbiologie specializate, achiziționarea de echipamente destinate sistemelor de decontaminare, dezinfecție aer, suprafețe și sau echipamente, sisteme de sterilizare instrumentar medical și echipamente bazate pe tehnologii moderne cu plasmă, UV, etc .” menționează referatul de aprobare care însoțește proiectul.

Tot prin Componenta “Sănătate” a PNRR, CJ Prahova ia în calcul că atragă aproape 21 de milioane de lei pentru proiectul ”Creșterea diversității și complexității serviciilor medicale curative prin asistență medicală ambulatorie - locație Mihai Bravu”.

Aleșii județeni vor mai discuta, în această după-amiază, depunerea proiectului “Creșterea eficienței energetice prin introducerea sistemelor de cogenerare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești”.

Citiți și: Sponsorizare de 3 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești

Back To Top