Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tablete elevi CJ Prahova
Categorie: Administraţie
  • Peste 60 de unități de învățământ prahovene din mediul rural sunt dotate, în această perioadă, cu echipamente IT, în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean, finanțat prin Programul Operațional Competitivitate.
  • Dotările sunt deja distribuite în teritoriu, ele urmând să ajungă la elevi și dascăli din nu mai puțin de 54 de comune.

Echipamentele, care includ peste 12.000 de tablete pentru elevii din cele 64 de școli incluse, au fost achiziționate de CJ Prahova în cadrul proiectului "Creșterea gradului de digitalizare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din județul Prahova prin achiziționare de echipamente și servicii de conectare și acces Internet”, în valoare de 24.292.240 de lei.

"Am depus eforturi mari ca să putem accesa acest program şi mă bucur că am intrat în faza în care să putem transmitem aceste device-uri elevilor şi şcolilor. (...) Programul face parte din efortul nostru de a reduce diferenţele dintre şcolile din mediul rural şi cel urban. Împreună cu alte măsuri pe care le implementăm pentru crearea unui mediu cât mai prietenos pentru copii, cum ar fi programul «masă caldă», sperăm să le oferim elevilor din mediul rural şanse egale cu cei care învaţă în oraşe", a declarat preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, prezent la momentul livrării echipamentelor către Liceul Tehnologic “Gheorghe Ionescu-Sistești” din Valea Călugărească, una dintre unitățile de învățământ beneficiare.

tablete elevi cj1Pentru Valea Călugărească au fost alocate 400 de tablete, 11 tablete grafice, șase sisteme all-in-one, dar și table interactive, laptopuri, videoproiectoare și camere web.

În proiect au fost incluse unități de învățământ din Aluniș, Apostolache, Ariceștii Rahtivani, Ariceștii Zeletin, Baba Ana, Bărcănești, Boldești-Grădiștea, Brazi, Brebu, Călugăreni, Chiojdeanca, Ciorani, Colceag, Cosminele, Drăgănești, Dumbrăvești, Fântânele, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Fulga, Gherghița, Gura Vadului, Iordăcheanu, Izvoarele, Jugureni, Lapoș, Măgurele, Olari, Păcureți, Plopu, Podenii Noi, Predeal Sărari, Puchenii Mari, Salcia, Sălciile, Sângeru, Scorțeni, Secăria, Șoimari, Șotrile, Starchiojd, Ștefești, Surani, Talea, Tătaru, Teișani, Telega, Albești-Paleologu, Vadu Săpat, Vâlcănești, Valea Călugărească, Valea Doftanei și Vărbilău.

Prin această investiţie a CJ Prahova, cele 64 de școli, din 54 de comune din județ, sunt dotate cu 12.024 de tablete cu acces la Internet și cu o soluție de control și monitorizare a dispozitivului; 651 de tablete grafice pentru cadrele didactice; 714 Camere web; 734 de laptopuri pentru predare online; 372 de calculatoare all in one; 372 table interactive; 372 de videoproiectoare și ecrane de proiecție.

Foto: CJ Prahova

 

Back To Top