Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Liderii de sindicat din Primăria Ploiești și din instituțiile din subordinea Consiliului Local au aflat, miercuri, că se propune plata salariilor, în luna ianuarie, în două tranșe.
  • Măsura ar fi necesară pentru a permite asigurarea fondurilor pentru achiziționarea de gaze pentru alimentarea cu apă caldă și căldură a orașului.

UPDATE - Propunerea privind plata în două tranșe a salariului angajaților nu s-a mai concretizat. Primăria a transmis, miercuri, o adresă la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești prin care s-a solicitat plata salariilor aferente lunii decembrie 2022 în data de 13 ianuarie 2023. Solicitarea a fost aprobată, motiv pentru care plata salariilor va avea loc cu o întârziere de trei zile, respectiv în data de 13 ianuarie 2023.

Angajații din Primăria Ploiești și din instituțiile aflate în subordinea Consiliului Local își primesc salariile o dată pe lună. În ianuarie ar putea exista o excepție.

Citește și: Angajații din Primăria Ploiești, salarii mai mari din 2023. Cât va câștiga un director

Surse din administrația locală susțin că, miercuri, liderii de sindicat din Primăria Ploiești și de la instituțiile din subordinea Consiliului Local au fost anunțați că municipalitatea propune plata salariilor, în luna ianuarie, în două tranșe.

Măsura ar fi necesară, potrivit acelorași surse, pentru asigurarea fondurilor necesare pentru achiziționarea de gaze în vederea asigurării apei calde și căldurii în Ploiești.

Back To Top