Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Românii vor avea parte de o nouă minivacanță, după ce Guvernul a stabilit că ziua de 23 ianuarie să fie liberă pentru a face punte cu ziua liberă de 24 ianuarie.
  • Angajații din Primăria Ploiești și din instituțiile aflate sub subordinea Consiliului Local vor recupera ziua liberă de 23 ianuarie prin prelungirea programului de muncă sau își pot lua o zi de concediu.

Ziua liberă de 23 ianuarie va fi recuperată de angajații Primăriei Ploiești și de cei din instituțiile publice din subordinea Consiliului Local Ploiești.

Citește și: Acțiune de tip BLITZ la Păulești și Blejoi. Zeci de autovehicule controlate

Conform unei dispoziții publicate pe site-ul Primăriei Ploiești, angajații din administrație vor putea recupera ziua liberă prin prelungirea timpului de lucru cu 30 de minute în perioada 30.01.2023 - 21.02.2023.

Salariații au posibilitatea recuperării zilei libere de 23 ianuarie stabilită liberă, cu o zi de concediu de odihnă aferent anului 2023, 2022 sau 2021 pe baza unei solicitări scrise.

 

Back To Top