Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

locuințe pentru tineri pnrr
Categorie: Administraţie
  • Orașul Bușteni a semnat contractul de finanțare pentru proiectul care prevede construirea de locuințe pentru tineri.
  • Pentru acesta vor fi utilizate terenuri care au fost acordate, de-a lungul vremii, unor artiști sau campioni care au primit titlurile de cetățeni de onoare ai localității, însă le-au fost retrase fiindcă nu le-au utilizat.

Finanțarea construirii de locuințe nZEB pentru tineri va fi asigurată prin PNRR, conform unui anunț făcut în luna decembrie de Ministerul Dezvoltării referitor la contractul în valoare de 14.120.845,78 de lei.

Citiți și: Locuințe pentru tineri finanțate prin PNRR, în Prahova

“Acest proiect este unul dintre cele mai importante depuse până în acest moment de către Primăria orașului Bușteni, proiectul privind construirea a trei blocuri nZEB de locuințe sociale pentru tinerii din orașul Bușteni. Terenurile propuse pentru construcția acestor blocuri sunt localizate pe Str. Urlătorii și Str. Ștefan Cel Mare, iar valoarea eligibilă aprobată este de peste 14 milioane de lei, fonduri europene obținute prin programul PNRR. Suntem nerăbdători să demarăm etapa de implementare a acestui proiect”, a declarant, joi, primarul stațiunii, Mircea Corbu.

Edilul a reamintit că, “pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect și a avea terenurile disponibile, în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosință pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulți cetățeni de onoare, persoanele aveau obligația începerii construcției în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu și-au exprimat dorința de a construi locuințe în orașul Bușteni și nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010.”

Printre cetățenii de onoare care și-au păstrat titlul, dar au pierdut terenurile acordate odată cu acesta, Bușteni, se numără Marcel Pavel, Ionuţ Iftimoaie, Alina Dumitru, Simona Halep și familia Cornelia și Lupu Rednic.

Citiți și:  Simona Halep a pierdut terenul de la Bușteni

 

Back To Top