Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

avarie caf2 cet brazi
Categorie: Administraţie
  • Estimările de la acest moment arată că intervențiile la CET Brazi, pentru remedierea noilor probleme apărute la CAF2, ar dura până în jurul orei 15.00.
  • Acesta ar fi, însă, scenariul optimist, valabil în cazul în care nu se produc noi defecțiuni, în timpul probelor de presiune.

"Termo Ploiesti și echipa tehnică estimează că lucrările de intervenţie la CAF2 se vor finaliza în jurul orei 15. Ora precisă se va ști în momentul în care va fi făcută proba de presiune.

Primăria Municipiul Ploiești informează ploieștenii că în perioada 3 – 20 ianuarie 2023 a prevăzut, din bugetul local suma de 15,5 milioane de lei pentru funcționarea Termo Ploieşti. La această sumă se adaugă 6.207.818,07 lei încasați de societate de la consumatori. Asta înseamnă că în primele 20 de zile ale anului 2023 pentru funcționarea Termo Ploieşti a fost prevăzută suma de aproximativ 4,3 milioane euro", se arată în cea mai nouă informare publicată de Primăria Ploiești, odată cu noi imagini care ar fi fost surprinse, azi-noapte, la CET Brazi. >>> VIDEO AICI
 
"Revenirea la ceea ce am ajuns să numim normalitate cu căldura va mai dura încă vreo 10 ore. Dacă se intră în prelungiri nu e bine, pentru că putem presupune că nu vom avea căldură la noapte", explica, vineri dimineață, președintele UAP Prahova, Eugen Cristescu. După calculele acestuia, caloriferele ar urma să se încălzească abia după miezul nopții.
 

Citiți și: Avarie la CET Brazi, în această dimineață. Mai multe țevi ale CAF2 trebuie înlocuite sau reparate VIDEO LINK

 
 
 
Back To Top