Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Un proiect de hotărâre aflat în dezbatere publică prevede majorarea tarifelor pentru parcările publice cu plată de pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești.
  • Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat, tariful pentru parcarea autoturismelor în parcările publice cu plată ar putea să crească de la 2 lei/h la 3 lei/h cu TVA inclus.

 Proiectul privind aprobarea tarifelor din parcările publice cu plată de pe domeniul publlic și privat al municipiului Ploiești se află în dezbatere pe site-ul Primăriei Ploiești, la secțiunea Transparență decizională.

Citește și: CAF2 a fost pus în funcțiune din nou în noaptea de vineri spre sâmbătă

Proiectul de hotărâre prevede majorarea tarifului de parcare în parcările publice cu plată de pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești de la 2 lei/h la 3 lei/h, TVA inclus.

Pentru parcarea supraterană situată pe strada Cuza Vodă se propune acordarea de abonamente, în limita a 250 de locuri de parcare situate la etajele superioare II-V și mansardă, pentru riverani. Pentru persoanele fizice riverane, tariful abonamentului ar urma să fie, dacă proiectul este aprobat, de 90 de lei/lună, cu TVA inclus, în timp ce pentru persoanele juridice riverane, tariful propus este de 150 lei/lună, la care se adaugă TVA.

Persoanele non-riverane pot achiziționa abonamente lunare, trimestriale, semestriale și anuale pentru parcarea supraterană. Astfel, dacă proiectul va fi aprobat un abanament anual ar urma să coste 2050 de lei cu TVA inclus. 

Citește și: A fost lansată și licitația pentru varianta ocolitoare Bușteni - Azuga. Care va fi traseul noii șosele

Proiectul de hotărâre prevede tarife pentru abonamente destinate și societăților comerciale, persoanelor fizice autorizate și instituțiilor publice, precum și organizațiilor non-guvernamentale și altor persoane juridice fără scop lucrativ în parcările publice cu plată. 

Tarife propuse pentru parcările publice de pe domeniul public și privat din Ploiești - proiect

tarife-parcare-1.jpg

tarife-parcari-Ploiești-2.jpg

 

 

 

Back To Top