Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

infrastructură proiecte băicoi
Categorie: Administraţie
  • Două investiții majore sunt în pregătire în apropiere de Ploiești.
  • Primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a anunțat că, în curând, va fi demarată licitația pentru construirea pasajului peste DN1.
  • Acesta a furnizat detalii și despre viitoarea șosea de centură.

Pasajul peste DN1 care va fi construit la Băicoi urmărește, în primul rând, creșterea siguranței traficului. În zonă, proiectul va fi completat cu un alt proiect de infrastructură important - o șosea de centură – ajuns în faza finalizării studiului de fezabilitate.

“A fost finalizată varianta de construire a pasajului rutier peste DN1. Aceasta va asigura ieşirea în siguranţă a conducătorilor auto în DN1 către Ploiești-București, accesul celor care vin pe DN1 dinspre Câmpina către Băicoi, totodată va asigura şi legătura cu noua zona industrială care se va dezvolta între DN1 şi calea ferată.

În aproximativ 60 de zile lucrarea va fi scoasă la licitaţie, termenul de finalizare pentru aceasta investiţie este de 18 luni de la data stabilirii câştigătorului. Valoarea investiţiei este de 38 milioane lei, finanţare obţinută prin Programul Naţional de Dezvoltare «Anghel Saligny».

Este finalizat şi SF-ul pentru Şoseaua de Centură a oraşului Băicoi care va avea două tronsoane: primul tronson va face legătura între strada Independenţei (zona Valea lui Dan) şi strada Înfrăţirii, cu ieşire în Centură şi din străzile Paltinului şi Viitorului, iar al doilea tronson între strada 9 Mai şi strada Înfrăţirii, cu ieşire în acest tronson pe străzile Carpaţi, 23 August şi Oţelului”, a precizat primarul Marius Constantin.

Citiți și: VIDEO *** MARIUS CONSTANTIN, PRIMAR BAICOI, LA ACTUALITATEA LIVE

 

Back To Top