Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrări scoala george coșbuc
Categorie: Administraţie
  • Corpul C2 al Școlii “George Coșbuc” (fosta nr. 10) din Ploiești va fi reabilitat cu finanțare alocată prin PNRR.
  • La Ploiești vor ajunge, în acest scop, 1,8 milioane de lei din fonduri nerambursabile.

Proiectul “Renovare clădire-Școala Gimnazială George Coșbuc – Corp C2”, implementat de administrația publică ploieșteană, prin Direcția Relații Internaționale, a fost depus în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 5 – Valul Renovării – Operațiunea B2.1/1. Constractul cu Ministerul Dezvoltării a fost semnat joi, asigurând finanțare nerambursabilă din fondurile pentru eficiența energetică și reziliență în clădiri publice.

„Prin implementarea acestui proiect, se va realiza reabilitarea modernă din punct de vedere energetic a clădirii și se vor realiza următoarele activități eligibile prevăzute în Ghid:

  • Lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii;
  • Lucrări de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare;
  • Reabilitare/modernizare a instalațiilor de iluminat în clădire;
  • Sisteme de management energetic integrat pentru clădire.

În conformitate cu prevederile ghidului, investițiile propuse vor conduce la scăderea consumului de energie primară și a emisiilor de CO2 situate în intervalul 30-60% față de nivelul de consum prezent”, anunță Primăria Ploiești.

Valoarea totală a proiectului este de 1.771.778,18 lei, fără TVA.

Unitatea de învățământ a mai beneficiat de investiții de aproape 1,8 milioane de lei, din fonduri de la bugetul local și din surse externe nerambursabile prin POR 2014-2020, și în baza unui contract de finanțare semnat în 2019.

Citiți și: LUCRĂRI FINALIZATE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GEORGE COȘBUC”

Foto ilustrație

Back To Top