Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Poliția Locală Ploiești autobuze
Categorie: Administraţie

 

• Poliția Locală a amendat, săptămâna trecută, mai multe persoane care deranjau călătorii în mijloacele de transport în comun din Ploiești.
• Află unde poți suna dacă ești victima sau martorul unui incident în transportul public din municipiu.

În perioada 10-19 februarie 2023, polițiștii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică din Poliția Ploiești au desfășurat acțiuni de monitorizare în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului.

Au fost legitimate 69 de persoane și aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.350 lei.

 CITEȘTE ȘI: POLIȚIA ROMÂNĂ AVERTIZEAZĂ ASUPRA UNUI NOU TIP DE FRAUDĂ. ESCROCII SE DAU DREPT ANGAJAȚI AI BĂNCILOR

Astfel, în temeiul Legii nr. 61/1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate 11 sancțiuni în valoare totală de 1.900 lei. Conform H.C.L. nr. 433/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind constatarea și sancționarea contravențiilor la transportul public local de persoane în municipiul Ploiești, au fost aplicate cinci sancțiuni în valoare totală de 450 lei. Alte 53 de persoane au primit atenționări verbale pentru problemele pe care le-au creat în mijloacele de transport în comun.

Faptele de natură contravențională pentru care au fost aplicate sancțiuni au constat în urcarea în autobuze cu îmbrăcăminte murdară sau urât mirositoare, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către persoane apte de muncă, tulburarea liniștii publice în mijloacele de transport în comun.

Poliția Locală Ploiești desfășoară acțiuni de prevenire a faptelor antisociale în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Pentru orice incident, ploieștenii pot suna la Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, sau pot sesiza problemele la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Foto: ilustratie ph-online.ro

CITEȘTE ȘI: POLIȚIA A APLICAT 11 AMENZI, ÎN VALOARE DE PESTE 9.000 DE LEI, ADMINISTRATORILOR DE DRUMURI DIN PRAHOVA

Back To Top