Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gaze necesar alocare ploiești
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a anunțat, luni, pentru ce va utiliza suma de 100.000 de lei, alocată municipiului în 2023, de CJ Prahova, din fondurile la dispoziția instituției.

“Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii că necesarul de gaze pentru asigurarea agentului termic în oraș costă 1, 6 milioane lei /zi.

Banii bugetați  de Consiliul Județean Prahova pentru Municipiul Ploiești – 100.000 de lei pentru anul 2023 - vor  fi alocați către Termo Ploiești pentru a putea achita gazul necesar pentru furnizarea agentului termic ( apă caldă şi căldură) timp de o oră și jumătate în acest an”, se arată într-un comunicat transmis astăzi.

Primarul Andrei Volosevici a criticat, încă din ziua adoptării hotărârii CJ, decizia de a aloca Ploieștiului o sumă atât de mică: “PLOIEȘTIUL, reședința de județ, orașul cu populație ce reprezintă 33% din județ și produce aproximativ 40% din PIB, a primit suma de doar 100.000 lei (20.000€)!

Prin comparație, Ploieștiul a primit de 14 ori mai puțin decât Câmpina, de 10 ori mai puțin decât Breaza și de 8 ori mai puțin decât Vălenii de Munte!

Tot ca termen de comparație, încălzirea pentru o zi (cumpărarea gazului pentru producerea agentului termic, adică apă caldă și căldură), ne costa pe noi, ploieștenii, 1.700.000 lei, adică de 17 ori mai mult decât ni s-a alocat de către CJ, pentru tot anul!

Aceasta este grija președintelui Consiliului Județean față de ploieșteni!”

Din același motiv, președintele UAP Prahova, Eugen Cristescu, a decis să recurgă la o formă extremă de protest, potrivit unui anunț făcut de acesta aseară, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: EUGEN CRISTESCU, PREȘEDINTELE UAP PLOIEȘTI, INTRĂ ÎN GREVA FOAMEI. „REVOLTA MEA E FĂRĂ PRECEDENT”

Nemulțumiri au fost exprimate și de președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, care acuză că au fost "nedreptățiți" locuitorii unor localități cu primari social-democrați.

Citiți și: CONTROVERSE DUPĂ REPARTIZAREA FONDURILOR PE LOCALITĂȚI PREȘEDINTELE PSD CONTESTĂ, CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA SUSȚINE CĂ A FOST O „ÎMPĂRȚIRE ECHILIBRATĂ”

Citiți și: TERMO PLOIEȘTI FUNCȚIONEAZĂ “LA LIMITA DE AVARIE”, PENTRU CĂ RĂMÂNE FĂRĂ GAZE. PLOIEȘTENII RECLAMĂ DEJA CĂ AU CALORIFERELE RECI

 

Back To Top