Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrări plevnei câmpina
Categorie: Administraţie
  • La Câmpina au început intervențiile pentru consolidarea străzii Plevnei, afectată de tasarea terenului.
  • În zonă va fi introdusă și rețea de canalizare.

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat că va fi vorba de lucrări de durată. 80% din sumele necesare provin de la Fondul de intervenție al Guvernului, iar 20% de la bugetul local.

“Am început lucrările și pe str. Plevnei, în zona scărilor, acolo unde sunt probleme mari din cauza tasărilor. Intervenim pentru consolidare și apoi refacerea carosabilului. Este o lucrare complexă și care va dura câteva luni, deoarece îmi doresc să introducem și canalizarea, dacă tot se fac săpături. Am pus față în față constructorul care face lucrările de consolidare pe Plevnei și constructorul care lucrează pentru Hidro Prahova SA la canalizare, am discutat problema și am găsit soluțiile. Vrem să introducem și canalizarea pentru a nu mai sparge ulterior strada. După ce asfaltăm, așa să rămână. Nu vrem să se întâmple ca pe str. Bobâlna, unde, din păcate pentru locuitori, carosabilul va fi spart din nou când Hidro Prahova SA va veni cu canalizarea”, a precizat edilul.

Citiți și: CÂMPINA A LANSAT LICITAȚIA PENTRU DOTAREA SPITALULUI MUNICIPAL CU SISTEM PERFORMANT DE DETECTARE A INCENDIILOR

Pe durata intervențiilor, str. Plevnei este închisă circulației rutiere.

lucrari plevnei campina1

lucrari plevnei campina2

lucrari plevnei campina3

lucrari plevnei campina4

lucrari plevnei campina5

lucrari plevnei campina6

Back To Top