Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Ursu Cristinel Costel, în vârstă de 25 de ani, cunoscut lumii mondene din România sub numele de Cristi Ursu, a fost admis în concursul "Fama” organizat de postul TV Cuatro din Spania. Concursul are o audienţă mare şi este un fel de Big Brother, unde se lansează balerini şi dansatori profesionişti. Cristi locuieşte în Madrid de aproape un an de zile şi a ales să trăiască în Occident pentru a triumfa în cariera artistică. De la 10 ani a făcut tot felul de şcoli şi cursuri, dar nu a avut încă şansa să-i fie recunoscute deplin calităţile în propria-i ţară.

Mai mult decât un gigolo

Capricorn, născut chiar în prima zi a anului, este absolvent a ANEFS-ului, specializarea aerobic, şi a studiat Dreptul în cadrul Universităţii Spiru Haret. A început să danseze din copilărie şi, în ultimii ani, a fost adeseori prezent în emisiunile TV din România împreună cu trupa de striptease „Flamingo Boys” a lui Cornel Păsat, cu care a dansat mai bine de 7 ani şi a făcut furori în lumea mondenă autohtonă. Deşi nu se poate spune ca nu a avut succes în România, Cristi şi-a urmat cu seriozitate visele, dorind mai mult de la viaţă şi carieră decât reputaţia de gigolo pe care şi-a câştigat-o în ţară.

Astfel printre realizările sale pe plan internaţional se numără câştigarea castingului la faimoasele Moulin Rouge şi Cirque de Soleil, şi, acum, admiterea la concursul Fama, unde îi dorim mult succes!

 

Back To Top