Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cresa centru varstnici măneciu
Categorie: Administraţie
  • Licitația pentru construirea unei creșe cu peste 100 de locuri s-a încheiat recent, iar zilele trecute administrația locală din comună a predat amplasamentul către CNI, în vederea demarării lucrărilor.
  • În paralel încep demersurile pentru ridicarea și amenajarea unui centru de zi, de asistență și recuperare, pentru persoanele vârstnice, în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR.

Viitoarea creșă de la Măneciu va avea 110 locuri și va fi construită pe un teren al fostului CAPS.

"Am predat constructorului amplasamentul pentru realizarea Creșei care va fi construită în comuna Măneciu. Locația este terenul fostului CAPS și va fi realizată prin fonduri alocate de Compania Națională de Investiții. În următoarele două luni sunt prevăzute realizarea proiectului tehnic și a documentației de obținere a autorizației de construire", a anunțat primarul Auraș Dragomir.

Proiectul "Construire creșă mare" este unul standardizat, finanțat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, având alocată o suprafață de 4600 mp.

Valoarea investiției de la Măneciu se ridică la 4,5 milioane de euro. 

Citiți și: MAI MULTE BLOCURI DE LOCUINȚE DIN SLĂNIC ȘI MĂNECIU,  REABILITATE CU FONDURI ALOCATE PRIN PNRR

centru persoane varstnice maneciuZilele acestea a fost aprobată și și finanțarea construirii unui "Centru de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice", în valoare de 1.124.000 de euro, finanțat prin PNRR. "Beneficiarii prioritari sunt persoanele vârstnice vulnerabile, mai exact persoanele care nu au familie sau venituri proprii care să le asigure îngrijire medicală sau un trai decent. Proiectul constă în construcția unei clădiri pentru Centrul de zi, dotarea acestuia și acordarea serviciilor sociale aferente. Centrul de zi va fi construit lângă viitoarea Creșă, pe amplasamentul vechiului CAPS. Scopul acestui proiect este de prevenire și limitare a unor situații de dificultate şi vulnerabilitate, care pot duce la marginalizare sau excludere socială, promovând participarea persoanelor vârstnice la viaţa socială şi cultivarea relaţiilor interumane", a mai precizat edilul.

Back To Top