Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pasaje rutiere dn1
Categorie: Administraţie
  • Irinel Ionel Scrioșteanu, secretat de stat în Ministerul Transporturilor, a publicat, zilele acestea, noi detalii despre proiectul privind construirea de pasaje rutiere pe drumurile naționale.
  • Un lot de șase obiective va beneficia de finanțare, prin Banca Europeană de Investiții, pentru realizarea studiilor de fezabilitate și a proiectării.

Două din cele șase pasaje incluse în acest lot vor fi construite pe DN1, între Ploiești și Câmpina. Un altul ar urma să fie construit între București și Ploiești, la Tâncăbești, în județul Ilfov.

"În urma procedurii de evaluare a ofertelor depuse, a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru 6 pasaje rutiere pe drumurile naționale, fiind vorba despre TQM Management, pentru fiecare lot.

Cele 6 pasaje rutiere denivelate pe drumurile naționale sunt:

  • Pentru județul Ilfov, la solicitarea și în colaborare cu domnul Hubert Thuma - președintele Consiliului Județean Ilfov, Gabriel Lupulescu - primarul orașului Bragadiru și Anghel Mihai - primarul comunei Snagov, avem:

>>>  Pasaj pe DN 6 (km 9+200) intersecție cu Strada Cristalului Bragadiru (zona Strada Smârdan), localizat în orașul Bragadiru, județul Ilfov

>>>  Pasaj pe DN 1 (km 27+500) intersecție cu DJ 101B (km 11+200), localizat în zona satului Tâncăbeşti (comuna Snagov), județul Ilfov

  •  Pentru județele Prahova, Ialomița și Iași avem:

>>>   Pasaj pe DN 2 (km 55+800) intersecție cu DN 2A (km 0+000), localizat în Municipiul Urziceni, județul Ialomița

>>>   Pasaj pe DN 1 (km 79+580) intersecție cu DJ 100F (km 0+000), localizat între localitățile Bărcăneşti și Bănești (spre Băicoi), județul Prahova

>>>   Pasaj pe DN 1 (km 80+700) intersecție cu DJ 720 (km 30+000), localizat între localitățile Bărcăneşti și Bănești (spre Floreşti), județul Prahova

>>>   Pasaj pe DN 28 (km 56+136) intersecție cu CF 613 Lețcani – Dorohoi (km 1+632), localizat între localitățile Podu Ilioaiei și Lețcani, județul Iași", a precizat secretarul de stat.

Documentația pentru cele 6 obiective de investiții beneficiază de finanțare de 50% de la Banca Europeană de Investiții și trebuie realizată în cel mult opt luni.

Tot la Băicoi, CNAIR intenționează să construiască un pasaj pe DN1, la intersecția cu DJ 215.

Citiți și: PASAJ PESTE DN1 ȘI ȘOSEA DE CENTURĂ. ÎN CE STADIU SUNT CELE DOUĂ PROIECTE PENTRU ZONA ORAȘULUI BĂICOI

Tot CNAIR are în vedere construirea de astfel de obiective la Bărcănești, Breaza și ieșirea din Ploiești spre Strejnic.

Pe Valea Prahovei, investiții similare sunt avute în vedere pentru zonele Sinaia și Azuga.

Citiți și: PROTOCOL ÎNTRE CJ PRAHOVA ȘI CNAIR, PENTRU CONSTRUIREA A TREI PASAJE RUTIERE PE DN1, LA SINAIA ȘI AZUGA

 
Back To Top