Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrări pe bulevardul independenței
Categorie: Administraţie
  • De astăzi sunt valabile noi restricții în zona de sud a Ploieștiului, din cauza lucrărilor de pe Bulevard.

Șantierul de pe Bulevardul Independenței s-a extins în aproape toată zona sensului giratoriu de la Gara de Sud, ceea ce a impus instituirea de noi restricții de circulație.

"Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii că, având în vedere necesitatea continuării lucrărilor în zona intersecției cu sensul giratoriu de la Monumentul Vânătorilor, traficul rutier de pe strada Mihai Eminescu va fi deviat numai spre dreapta pe strada Veronica Micle.

În acest context, la intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada Veronica Micle se va monta indicatorul rutier ,,Obligatoriu la dreapta”, iar la intersecția Bulevardul Independenței cu strada Veronica Micle vor fi acoperite indicatoarele rutiere ,,Cedează trecerea” și ,,Presemnalizare intersecție cu sens giratoriu”.

Modificarea semnalizării rutiere se va efectua începând cu data de 09.11.2023, în jurul orei 10.00", anunță reprezentanții Primăriei Ploiești.

Citiți și: TCE PLOIEȘTI: BILETE ȘI ABONAMENTE VALABILE PE RUTE COMUNE, PÂNĂ LA FINALIZAREA REPARAȚIILOR DE PE BULEVARDUL INDEPENDENȚEI

De asemenea, accesul de la Gara de Sud pe str. B. P. Hasdeu, paralelă cu Bulevardul Castanilor, nu mai este posibil.

Back To Top